Így nem felejted a babád az autóban!

A 4. osztályos kislány olyan eszközt talált fel amely kizárja, hogy a szülő az autóban felejtse a kisgyerekét. A kislány megfogalmazta a gondolatát: praktikus megoldás lenne, ha valami összeköti a szülőt és a gyerekülést. Miután 9 éves kislány felvázolta ötletét a szüleinek, együtt keresték meg a neten az összetevőket. Mindössze pár ezer forintból beszerezték az alkatrészeket.

Sophie nem árulja a találmányát és nem bánja, ha lemásolják a tervét.Ő csak arra szeretné ösztönözni a szülőket, hogy használják ezeket az egyszerű eszközöket a mindennapok során, hogy senki ne hagyja a babáját az autóban.

Nézd meg az alábbi videót, hogy lásd, miként működik Sophie ötlete.

„Tudom, hogy Sophie az én lányom és én elfogult vagyok, de én akkor is büszke vagyok rá!” - mondta a büszke anyuka.

Miután 600 000 ezren megtekintették az ötletről készült videót a legtöbben gratuláltak a kislánynak. A hozzászólásokban javasoltak pár javítást, például hogy ne tegyünk rá sok kulcsot, de ezek is építő jellegű jelzések voltak. Abban mindenki egyetértett, hogy az ötlet nagyszerű. Pár hibájától eltekintve előrelépés, hogy felhívja a szülők figyelmét hogy még véletlenül se maradjon a baba a hátsó ülésen.

Ha Sophie találmánya neked is tetszik, kérlek oszd meg ezt a cikket.


Forrás: foreverymom.com

x

A játék jelentkezési határideje lejárt!
Kövess minket a Facebook oldalunkon és legközelebb neked is lehetőséged lesz a nyerésre!

x

    

Weboldalunk cookie-k és sütik használatával javítja a felhasználói élményt. Az oldal használatával ezt elfogadom!