Te is adhatsz boldogságot!   TUDTAD?
   A Te használt, feleslegessé vált cuccaid másnak kincset érhetnek!

Több fórumon is olvastuk, hogy sok anyuka szívesen adna használt ruhákat, játékokat olyan családoknak, akik erre rászorulnak. Viszont nagyon nehéz eldönteni, hogy ki az, aki valóban rászorul és ki az, aki esetleg visszaélne a lehetőséggel. Nehezen találják meg a segítőkész emberek azokat, akik valóban segítségre szorulnak.

Ebben tudunk mi megoldást nyújtani!
Babymarket csapata és a Felkarol-lak Gyermek és Családsegítő Egyesület közös összefogásban segít a rászorulónak, hogy mindennapjaikat megkönnyítse!

Az akció anyagi vonzatait, mint például az ajándékok szállítási költsége, csomagolás, ügyfélszolgálat, raktározás, stb. a Babymarket Webáruház és a Felkarol-lak egyesület biztosítja. Az egyesület aktivistáinak köszönhetően szervezik, bonyolítják, munkájukkal lehetővé teszik, hogy családok életminősége javulhasson. A www.szulinaposbaba.hu oldalán megtalálható Szülinapos Baba Programot már több mint másfél éve sikeresen fenntartják, bővítik. Most újabb lehetőséget látunk abban, hogy jót tehessünk és segíthessünk!

És ebben Te is segíthetnél nekünk!

Talán van nálad is olyan használati tárgy, ruha, játék, kis cipő, amit már nem igazán tudsz használni.
Kérlek ne dobd ki! Ha lehetőséged van rá csomagold össze és küld el az egyesületnek, hogy eljuttathassa a megfelelő helyre, hogy mások örömmel használhassák!

Ha tudsz ebben segíteni, kérlek, jelentkezz az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat munkaidőben H-P 9.00-17.00 –ig a 06 96 400 435 –ös telefonszámon.


Az adományokat postai úton tudjátok eljuttatni a következő címre:
Felkarol-lak Gyermek és Családsegítő Egyesület
9330 Kapuvár
Zrínyi u.26.
Ha problémát okoz a csomag feladása, vedd fel velünk a kapcsolatot és küldünk érte futárt!
Persze, azzal is segítesz, ha Te küldöd el és nem az egyesület költségvetéséből kell fizetni a begyűjtés szállítási költségét!

- Mi nem pénzt kérünk, csak a számodra felesleges, megunt, kinőtt használható holmikat, amit esetleg évekig csak a padláson tárolnál!
- Mi nem fizetünk költségtérítést egyik tagunknak sem!
- A Felkarol-lak egyesületnél mindenki térítésmentesen dolgozik!


Természetesen az adományok célba érkezését  dokumentáljuk és bemutatjuk, hova kerültek és milyen nagy örömet okoztak az ajándékok. (Mint ahogy azt láthatjátok a www.szulinaposbaba.hu oldalán is.) Tesszük ezt azért, hogy ne csak nekünk, hanem nektek is, akik segítségeteket ajánlottátok fel, szintén örömet okozzon, hogy jó helyre kerültek tárgyaitok! 
Így átélhetitek Ti is azt az örömöt, hogy emberként milyen jó másoknak boldogságot okozni!

Ha tudsz, segíts Te is, ami neked feleslegessé vált másnak még hasznos lehet!

Köszönjük, hogy figyelmeddel megtiszteltél!

Ebben a felhívásban nem a rászorulókat keressük, tudjuk nagyon sokan vagytok, kérlek ne azért keressetek bennünket, hogy támogatást kérjetek! Rengetegen várnak így is segítségre, akikről tudomásunk van, sajnos mi csak egy csepp vagyunk a tengerben, és a lehetőségeink végesek.
Köszönöm megértésetek!

Felkarol-lak Gyermek és Családsegítő Egyesület

x

A játék jelentkezési határideje lejárt!
Kövess minket a Facebook oldalunkon és legközelebb neked is lehetőséged lesz a nyerésre!

x

    

Weboldalunk cookie-k és sütik használatával javítja a felhasználói élményt. Az oldal használatával ezt elfogadom!