Rendelésekkel, termékekkel kapcsolatos érdeklődés a 0696/400-435 - ös telefonszámon lehetséges.

Ha kérdésed van, munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között hívd ügyfélszolgálatunkat!

 

 


Ügyfélszolgálatunkat többen is hívták, hogy tájékoztatást kérjenek ezekről a 180°-os gyerekülésekről és ezek alapján jutottam arra, hogy elkészítsem ezt a  bejegyzést. Sokan azt gondolják, ha megvásárolnak egy 9-18 kg-os reboard ülést egy 16 kg-os gyereknek, akkor az vízszintesig dönthető, és háttal fog benne utazni a gyermek kényelmesen.
- Mert ha már drága akkor biztos varázslatra is képes!
- Hát sajnos nem!
Ezeket a gyereküléseket azért fejlesztették ki, hogy mi szülők kapjunk egy plusz kényelmi funkciót, úgy hogy közben gyermekünknek a maximális biztonságot adjuk utazás közben.
A menetiránynak háttal való utazást a gyermekünk csigolyáinak, gerincének védelmében részesítjük előnyben. A gyermekek feje arányaiban nagyobb és gyorsabban is nől, ezt az izomzat növekedése és a csigolyák fejlődése nem tudja olyan ütemben követni, hogy elég erős legyen. Egy fékezés esetén a háttal utazó gyermek csak belesimul a gyerekülésbe és így a gyerekülés teljes felületén támasztja gyermekünk gerincoszlopát és tartja a fejét. Ellenkező esetben, mikor szemben utazik a gyerekülésben, a fékezéskor saját fejének tehetetlenségét a gyermek izomzatának kell megtartania és ez nem szerencsés ebben a korai nem teljesen kifejlődött időszakban.

reboard gyerekülés másként
reboard gyerekülés másként


A félreértéseket viszont nem ez okozza, ezt nagy általánosságban tudják a szülők.
Inkább abból adódik a probléma, hogy ezt az üléspozíciót akkor is meg szeretnék tartani, mikor a gyermek már túlságosan nagy ehhez az utazási módhoz.
És ilyenkor jön a visszajelzés, hogy "milyen kacat ez a gyerekülés, mert megvették méregdrágán és a gyerek lába nem fér el az ülés támlájától, meg különben is ennyi pénzért még elfektetni sem lehet a gyerekülést."
Ekkor megkérdeztem mekkora a gyerek és kiderült egy 16 kg-os hosszúlábú magas gyerkőcről volt szó.
Hát igen, ez a gyerekülés nem ekkora gyereknek való!
Bár lehet használni, ha menetiránnyal megegyezően használják, de egy ekkora gyereknek javasolnám inkább a 15-36 kg-os kategóriát. Elfektetni meg végképp nem javaslom, mert a fekvő pózban való utazáshoz kimondottan  a babahordozókat találták ki és nem a gyereküléseket!
Szóval ha nem megfelelően használunk egy gyerekülést, vagy nem a megfelelő méretet használjuk, akkor lehet akármilyen drága, akkor sem lesz jó!
Próbált már valaki magassarkú alkalmi cipőben teniszezni?
Lehetséges, de nem ajánlott!

Érdekel a te véleményed is, kérlek oszd meg és írd meg te hogy látod ezt!
Like, megosztás gombokat lent találod! ;)

Kereső

Vásárlóink írták

Kovács Andrea

Kedves Babymarket!

Megérkezett a kutyusos szivacs gyermekkanapé, melyet kibontás után rögtön birtokba is vett! :) Nagyon szereti, ez lett az új kedvence! :)
Köszönjük Babymarket! 
 
Üdvözlettel: 
Kovács Andrea
 
Ui: Nagyon örülök, hogy Önöket választottam! Abszolút megbízható partner, segítőkész munkatársak, elérhető árak! Csak ajánlani tudom Önöket!
 

Sütő Katalin

Üdvözlöm!
Megérkezett a kislányom fotelja, nagyon örült neki!
Köszönjük!
Sütő Katalin

Dobos Edina

Tisztelt Cég!

Tegnapi napon megkaptuk az egy hete rendelt piros virágos kiságyat és hozzá való komódot. Nagyon szép és nagyon nagy örömet okoztak egy 2,5 éves kislánynak. Nagyon meg vagyok elégedve a gyorsaságukkal.
További sikeres munkát kívánok!

Üdvözlettel:
Riczkóné Dobos Edina
Miskolc

Hoffmann Anita

Kedves Laci!
Szeretném megköszönni a lelkiismeretes és példaértékű hozzáállásotokat! Bárcsak minden webáruház ilyen lenne... 

Köszönöm: Hoffmann Anita
Az ágy új tulaja "csak" ennyire örült:

x

A játék jelentkezési határideje lejárt!
Kövess minket a Facebook oldalunkon és legközelebb neked is lehetőséged lesz a nyerésre!

x

    

Weboldalunk cookie-k és sütik használatával javítja a felhasználói élményt. Az oldal használatával ezt elfogadom!