gyerekülések

Jogi tudnivalók

 

Termékgarancia:

 

Ha az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. A termék reklamációról a lehető leghamarabb értesítést kérünk e-mailen.

FONTOS ! Amennyiben a csomag hibásan, sérülten érkezik a futárszolgálat képviselőjével azonnal jegyző könyvet kell felvenni. Kérjük átvételkor ellenőrizze a csomag épségét!
Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Magyar törvényekben foglaltak az irányadóak.

 

A vásárlástól való elállás joga:

 

A megrendelése során Ön élhet a feltétel nélküli elállási jogával.

A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti. A vásárló az átvétel dátumát a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke alapján tudja igazolni. Az esetleges sérülések, rongálódások során az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

 

Szavatosság:

 

A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását webáruházunk ügyfélszolgálata felé. Szavatosság időtartama 12 hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. (sérülés, rongálódás)

 

Panasz esetén:

Cégünk célja a megrendelő megfelelő kiszolgálása, a rendelt termék épségben történő átadása a Vevő megelégedésére. Amennyiben a megrendelőnek ennek ellenére valamilyen panasza merül fel a vásárlási szerződéssel, vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a kapcsolat menüpont alatt lévő elérhetőségeken keresztül teheti meg. Számunkra fontos hogy a lehető legnagyobb megelégedettséggel térjen vissza áruházunkba a vásárló, ezért minden problémát próbálunk a lehető legrugalmasabban, leggyorsabban kezelni.

 

 

A tevékenység jogszabályi háttere:

 

A babymarket webáruházat üzemeltető Remete Handels Kg. Ausztriában bejegyzett gazdasági társaság, mely a webfelület kizárólagos tulajdonosa. 

Remete Handels KG.
Ausztria
7100 Neusiedl am See
Hauptstrasse 34.
FN 379225 i
St.num.: 317/2251
Vat.:ATU67202948


A magyarországi áruk kiszolgálását, a termékek garanciáját, jótállását a BABYNOBY Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság és a Remete Handels Kg. végzi.

Általános adatok:
BABYNOBY Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszám:08-09-025554

A cég székhelye:
9330 Kapuvár, Zrínyi utca 26.

cég tevékenysége:
4791 '08 Csomagküldő, internetes kiskereskedelem

A cég adószáma
Adószám: 24733151-2-08.
Közösségi adószám: HU24733151

 

Személyes adatok biztonsága:

 

A személyes adatok kezelése és feldolgozása során az eladó különös gondot fordít a mindenkori Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására. Megrendelőink személyes adatait harmadik fél részére semmilyen célból vagy okból át nem adjuk. Megrendelés esetén azonban az ügyfél szállítási címét és telefonszámát a futárnak kiadjuk, mivel ez elengedhetetlen a kézbesítés érdekében.
A Babymarket webáruház a megrendelésben megadott e-mail címre semmilyen reklámanyagot nem küld, csak a vásárlással kapcsolatban használja azt!

A megrendelés során csak olyan adatokat kérünk, - név, cím, telefonszám, amely szükséges az Ön számlájának kiállításához, a megrendelt árucikk kiszállításához.
Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal.

Vitás esetben, amennyiben nem tud az eladó és a vevő megegyezni bejelentés a Magyar hatóságoknál tehető. Webáruházunkra a Magyar és az Eu-s törvények vonatkoznak.
Ügyfeleink adatait az árukiszállítás céljára adjuk át a futárszolgálat részére, egyéb más célra senkinek nem adjuk ki.
További információ megtalálható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1100112.TV


Kereső

Kosár

 x 

A kosár üres
x

A játék jelentkezési határideje lejárt!
Kövess minket a Facebook oldalunkon és legközelebb neked is lehetőséged lesz a nyerésre!

x

    

Weboldalunk cookie-k és sütik használatával javítja a felhasználói élményt. Az oldal használatával ezt elfogadom!